HVEM VI ER

Vi leverer avanserte nettverks- og kommunikasjonsløsninger som endrer måten våre kunder gjør forretninger på.

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og cloud. Vi skal være bedriftens «best companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader.

NetNordic ble stiftet i 2001, og har gjennom årene vokst organisk og gjennom oppkjøp. NetNordic har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. NetNordic har mer enn 750 store og mellomstore bedrifter og offentlige etater på kundelisten. Selskapet vokser og forventer en proforma omsetning på 850 millioner i 2016, og teller 220 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Av de 220 ansatte er hovedparten tekniske konsulenter, systemeksperter, prosjektledere og systemutviklere. NetNordic drifter løsningene for store virksomheter hvor løsningene er kritiske og sentral i kundens ambisjon. NetNordic leverer support gjennom definerte SLA, NetNordic 365 tjenesteportefølje og vårt egen 365/24/7 bemannet Network Operation Center (NOC).

NetNordic består av morselskapet NetNordic Holding AS hvor følgende datterselskaper inngår i konsernet:  IPnett AS, IPnett AB, NetNordic Bedriftskommunikasjon AS, NetNordic Bredbånd AS, NetNordic AB, NetNordic Danmark AS, NetNordic Enterprise Communications AS, NetNordic Enterprise Communcation AB og NetNordic Finland OY.

NetNordic Holding AS største eier er Agder Energi Venture AS, med 59,4% av aksjene, mens øvrige aksjer eies av ansatte.

LEVERANDØR AV MERVERDI – EN RÅDGIVER DU KAN STOLE PÅ

IT-løsninger utviklet for fremtidens behov

Hos NetNordic vet vi at dine IT-investeringer har betydning for hvordan din bedrift klarer seg i fremtiden. Derfor tilbyr vi fleksible IT-løsninger på åpne standarder – løsninger som kan vokse med din bedrift.

Kompetente konsulenter

Vi tilbyr kompetente IT-konsulenter som gir deg adgang til markedets beste produkter og services. Vi har bygd opp partnerstatus på Elite-, Platin- eller Guld-nivå hos globale teknologipartnere. Våre IT-konsulenter vil sikre deg de absolutt beste løsningene.

Nordisk driftssenter

Din løsning er i sikre hender, når NetNordic tar ansvar for din IT-drift. Vårt driftssenter har omfattende erfaring med overvåking og drift av noen av de mest forretningskritiske nettverk i Norden. Og du har 24/7‑adgang til våre tjenester.