Operatører og bredbåndsselskaper har kun en mulighet – de må møte etterspørselen fra kundene etter mer kapasitet og gi kundene raskere bredbånd. NetNordic muliggjør investeringer som gir en positiv ROI!

Flere tilkoblede enheter, mer båndbreddekonsumerende applikasjoner, video og mer levende bilder, IoT og OTT-aktører. Dette er faktorer som sammen driver bruken av båndbredde til himmels. Samtidig skjerpes konkurransen blant aktørene og inntekten per MBPS raser stadig nedover – til glede for konsumenten, men det kan være en hodepine for FTTH selskaper og operatører.

I en slik markeds- og konkurransesituasjon er det kun de beste som klarer å vise til lønnsomhet. NetNordic – med sin egen kompetanse og sine sterke produsenter i ryggen gi deg som tilbyder i tele- og datacommarkedet et forsprang på konkurrentene. La NetNordic håndtere design, arkitektur, vedlikehold eller overvåkning av nettet – så kan ditt selskap fokusere på kundene.

NetNordic Gruppen består nå av 215 kompetente ansatte som leverer løsninger og tjenester til både de største og de litt mindre bredbåndsaktørene i hele Norden.

La NetNordic håndtere design, arkitektur, vedlikehold eller overvåkning av nettet – så kan ditt selskap fokusere på kundene.

Ønsker du å vite mer om
Operatørnettverk?