Meningsfylt arbeid

Vi i NetNordic jobber for å skape meningsfulle og utviklende arbeidsplasser der de ansatte selv bidrar i utformingen av egen arbeidssituasjon. Arbeidsforholdene skal legge til rette for variasjon, samarbeid og sosial omgang med kollegaer.

Opplæring og sertifiseringer

For å sikre at vi tiltrekker oss de beste medarbeiderne, og dermed kan tilby våre kunder best mulig service, er opplæring og sertifiseringer noe NetNordic investerer tungt i. Våre ansatte er sertifisert på høyeste nivå for å sikre kvaliteten på alle våre leveranser. Våre prosjektledere og systemingeniører deltar kontinuerlig i workshops og opplæring for å tilegne seg kunnskap om de nyeste produkter og teknologier.

Å tiltrekke seg de beste medarbeiderene

En viktig ingrediens i NetNordics oppdrag er evnen til å tiltrekke seg de beste medarbeiderne på ulike områder. Så langt har vi lykkes langt over forventning. Dette gir våre kunder tilgang til en proaktiv samtalepartner som i stor grad bidrar til vellykkede prosjekter med minimal risiko. Vår kombinasjon av solid kompetanse og ledende produkter har vært nøkkelen til vår suksess.

Når du velger NetNordic

Når du velger NetNordic, vil du møte sertifiserte konsulenter med lang erfaring i bransjen. Du vil også finne et team av dyktige, kreative og entusiastiske mennesker. Ved å bruke den nyeste teknologien, kan vi gi betydelige økonomiske fordeler for våre kunder. Mange av våre kunder har også vært i stand til å få betydelig konkurransefordel takket være våre løsninger og tjenester.