NetNordic Summit 2018

Trender og muligheter i et kommunikasjonsmarked i endring

Endringer tar lengre tid enn vi tror, men kortere tid enn vi ser! Digitalisering og IT-sikkerhet er aktuelle tema, men hva betyr dette egentlig for dere?

NetNordic og Intelecom inviterer våre viktigste kunder til vår årlige NetNordic Summit 2018 med faglig og sosial samling torsdag 7. juni 2018. Vi starter med Lunsj og registrering kl 11:00. Faglig opplegg starter 12:00. Vi jobber med ett meget spennende program og dette blir publisert i mai 2018.

Sammen med våre markedsledende og viktigste leverandører vil vi gi deg faglig påfyll og inspirasjon til hva fremtiden bringer. Vi avslutter tradisjonen tro med en hyggelig sosial samling hvor du kan treffe kunder, leverandører og NetNordic-personell på kvelden.

NetNordic er på en spennende reise etter sammenslåing med Intelecom og West Telecom. Vi innvier dere i strategiprosessene, viser hvor vi er på vei og hvordan vi kan være en enda mer relevant samarbeidspartner for dere – The Best Companion.

Treff viktige kontaktpunkter fra Mitel, Avaya, Alcatel, Polycom, Extreme, Enghouse, Aruba og Palo Alto/Westcon. De vil holde faglige oppdateringer i spennende og relevante workshoper rundt kommunikasjon, datanettverk og IT-sikkerhet.

På ettermiddagen blir det tid for gode og viktige diskusjoner. Vi tar «Spirit of Oslo» Les mer her fra Lysaker Brygge 16:30 (15 min gange fra kontoret) og ut på Oslofjorden. Vi fyller opp båten med nydelige reker, god mat, kald øl, god hvitvin og mineralvann – med de beste folkene ombord vet vi fra tidligere at det blir god stemning og mye latter! Musikk og allsang hører med.

Ved ankomst Oslo har vi booket Kullt (www.kullt.no) for videre samvær ut i den sene sommernatten.

Det er begrenset med plass og vi har kun invitert våre viktigste kunder. Reserver plass nå, for vi vet at det blir fullt! Invitasjonen er personlig.


Partnere

Palo Alto Networks
Avaya
Aruba
Enghouse
Alcatel-Lucent
Mitel
Extreme
Polycom
Microsoft