En av de mest interessante produsentene NetNordic har i sin portefølje er Huawei. Som det raskest voksende IKT selskapet i verden kommer man ikke utenom Huawei som en banebrytende, samtidig solid produsent av utstyr for alle som jobber med nettverk og datakommunikasjonstjenester.

Bransjens bredeste produkt-portefølje
Huawei har ikke bare bransjens bredeste portefølje av produkter, men er også et nyskapende konsern som er valgt av 45 av verdens 50 ledende telekom-selskaper. Dette sier noe om kvaliteten samtidig som NetNordic mener Huaweis produkter er blant de som gir det beste forholdet mellom pris og ytelse – en uslåelig ROI for kunden.

Solid kompetanse på leveranse og drift
Siden 2011 har NetNordic opparbeidet seg kompetanse på leveranse og drift av Huawei-løsninger. Våre kunder omfatter i dag ledende operatører Service Providere og tjenestetilbydere innenfor nettverksinfrastruktur. Vi leverer alt fra transportnett (xWDM), datanett (kjerne/distribusjon), via rene aksessnett til LAN og WLAN-/WiFi løsninger. Viktige elementer for å kunne levere avanserte produkter er inngående forståelse for kundens verdikjede, markedet den opererer i samt dyp kjennskap til produsentens støttesystemer. NetNordic innehar denne kompetansen og har levert løsninger basert på Huawei til en rekke selskaper i Norge og Norden.

Som Huaweis eneste «Value Adding Partner» i det norske markedet nyter Netnordic godt av de beste betingelsene og tett kontakt med en av bransjens viktigste aktører. Dette kommer deg som kunde til gode.

Vår ultimate målsetting er å fungere som en faglig dyktig og troverdig rådgiver, en integrator og en driftspartner som løser våre kunders nåværende og framtidige kommunikasjonsbehov. Våre sertifiserte ressurser har inngående faglig forståelse både på Huawei og andre ledende produsenter. Ved å knytte til seg Huawei er Netnordic i stand til å tilby kundetilpassede totalløsninger basert på høykvalitetskomponenter til en uslåelig pris.

Kontakt oss om Huawei