telefoni

Smart bedriftstelefoni – nå og i fremtiden

Mobile tjenester som gir bedriften full kontroll

NetNordic er fullt sertifisert partner av Telenor og Telia på tjenester og løsninger til bedriftsmarkedet.

Sammen med våre egne tilknyttede tjenester gir vi våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør. NetNordic tilbyr sin rådgivende kompetanse i vurdering, valg, leveranse og drift av mobiltelefoni, bedriftsløsninger, WAN og andre operatørtjenester.

NetNordic er en få sertifiserte Telenor kontraktspartnere i Norge (TKP), og kan derfor tilby alle Telenors tjenester til samme betingelser som Telenor selv.

NetNordic ønsker å være den rådgivende objektive partneren kunde kan støtte seg mot og som passer på at alle variabler tas hensyn til og vurderes ved inngåelse og utrulling av ny trafikkavtale eller en WAN/IP-VPN løsning.

Abonnement

NetNordic leverer komplett drift av abonnementshåndtering, hvor bestillinger, endringer og all generell håndtering gjøres av NetNordic Kundesenter.

Mobilt utstyr

NetNordic leverer alt av mobilt utstyr som mobiltelefoner, nettbrett, møteromsenheter og tilbehør gjennom vår egen kundetilpasset webportal.

Administrasjon

En mobil driftsavtale med NetNordic kan vårt kundesenter håndtere administrasjon av mobilabonnement med tilhørende tjenester. Vårt kundesenter kan fungere som SPOC (Single Point Of Contact) for enhver henvendelse, enten om det er en driftsoppgave eller en feil som skal meldtes inn. Alle bestillinger/endringer/avslutninger av tjenestene innen mobiltelefoni kan utføres av NetNordic Kundesenter.

Rapportering

NetNordic anbefaler å benytte å ta i bruk tjenesten kalt TEM (Telecom Expense Management). Dette gir komplett rapportering, både i henhold til myndighetskrav om fordelsbeskatning, fordeling av privat forbruk og generell rapportering.

Fakturering

Fakturering utføres av operatør. Våre kunder står fritt til å velge faktura papirfaktura, E-post faktura eller E-faktura (EDI). Tilpasning av fakturering av henhold til selskapsstrukturen kan tilpasses etter krav fra kunden.

Våre leverandører på mobile tjenester
Telenor
Telia

Ønsker du å vite mer om
Mobile tjenester?